Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.
OK

Logo

CP logo

Iskustva

Bez obzira jeste li velika kompanija kao naša koja ima više od 350.000 loyalty kartica u sistemu i više od 80% obima poslovanja čini loyalty, ili mali privrednik morate pronaći rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama. Izaberite partnera koji kao odliku poseduje brzinu, kvalitet, maksimalnu prilagodljivost vašim potrebama i koji kontinuirano ulaže u edukaciju i usavršavanje svojih zaposlenih kao i u vrhunsku opremu i nove tehnologije. Kada ga nađete, a kompanija Gomex je uspela u tome, to će postati dugogodišnji partnerski odnos. My SpotLight je postao apsolutno nezamenjiv u našem svakodnevnom poslovanju.

Bojana Nićetin, Gomex – Rukovodilac marketinga

Već na prvom sastanku, shvatila sam da je ovo ono što sam tražila u poslednje dve godine i što mi je bilo neophodno da se ozbiljnije posvetim razvoju svog poslovanja. Pristup čitavog tima prema mojim zahtevima je uvek bio 100% ispunjen. Ja sam jedna zahtevna osoba i uzimam sve veoma ozbiljno i za rad više volim da sarađujem sa isto profesionalnim i odgovornim ljudima koji stoje iza My SpotLight platforme.

Inna Suchkova, Beauty Experts – Vlasnica

Višegodišnja saradnja dokazuje da i u savremenom biznisu punom promena i neizvesnosti, možete uvek računati na brzu i odgovornu reakciju, pravi marketinški savet kao i konkretne projekte u okviru loyalty programa, web design-a ali i mnogim drugim Vama neophodnim oblastima. Tim koji stoji iza My SpotLight platforme, je uvek bio tu za nas kao podrška i rezultat je, naravno, naše zadovoljstvo i iskrena preporuka.

Dejan Purkov, MelPetrol – Vlasnik