Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.
OK

Logo

CP logo

Aplikacija

Kompanija Cards Print nudi savremen i napredan loyalty sistem koji se zasniva na mobilnoj aplikaciji i virtuelnoj loyalty kartici kao njenom sastavnom delu. Mobilna aplikacija služi za validaciju klijenata i dopunjena je alatima za upravljanje i analitiku.

Kako bismo budućim klijentima i njihovim vernim korisnicima uštedeli vreme, pružili efikasnije izveštaje i lakšu primenu našeg Loyalty sistema, razvili smo:

Ova aplikacija vam olakšava celokupno rukovođenje loyalty sistemom. Omogućuje vam jednostavno i pregledno upravljanje uslovima i pogodnostima za članove programa, dok pomoću izveštaja koje dobijate preko mobilne aplikacije za vlasničku strukturu, u svakom trenutku imate relevantnu analitiku programa vernosti.

Kako funkcioniše My SpotLight mobilna aplikacija za kupce

Mobilna aplikacija za krajnje potrošače jednostavna je za korišćenje i uvek je uz kupca. Ona dodatno povećava njegovo angažovanje u kupovini, kao i ciljnu komunikaciju s njim preko raznih pogodnosti definisanih za jednog ili više korisnika.

Mobilna aplikacija za kupce omogućuje:

Kako funkcioniše My SpotLight mobilna aplikacija za menadžere

Mobilna aplikacija za menadžere olakšava vaše poslovanje i unapređuje prodaju, jer u svakom trenutku imate precizan i pouzdan uvid u funkcionisanje i rezultate loyalty sistema. Pomoću nje vlasnik ili menadžer unosi kataloge i predloge svojih proizvoda i poslovanja, dobija razne izveštaje za praćenje produktivnosti i funkcionalnosti loyalty sistema za svakog korisnika.

Glavne prednosti ove mobilne aplikacije: