Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.
OK

Logo

CP logo

Moduli

Dashboard / Admin panel

U svakom trenutku, preko bilo kog uređaja, u real-time pratite ključne poslovne pokazatelje putem intuitivnog dashboarda i sve aktivnosti vezane za loyalty program.

Kroz admin panel, definišite prava pristupa pojedinim modulima za svakog od vaših zaposlenih koji imaju pristup aplikaciji i preventivno delujte na bilo kakve mogućnosti zloupotreba.

Baza kupaca / CRM

Kreirajte bazu kupaca sa tipovima podataka koji vama trebaju, bilo da su to standardni lični i/ili socio-demografski podaci, bilo da su to neki specifični atributi (npr. boja kose, datum rođenja deteta, kućni ljubimac itd...) koji će vam posle koristiti za segmentaciju, personalizovane kampanje i u analitičke svrhe.

 

Virtuelna kasa / Transakcije

Kreirajte šifarnik artikala i putem virtuelne kase evidentirajte svaku transakciju vaših lojalnih kupaca. Za svaku transakciju ćete moći odštampati i račun/potvrdu sa svim potrebnim podacima. Svaka evidentirana transakcija će biti povezana sa lojalnim kupcem i kroz par klikova možete imati kompletan uvid u sve kupovine konkretnog kupca sa analitikom do nivoa pojedinačnog artikla/usluge.

Bonitetni poeni

Sve je potpuno konfigurabilno, od naziva samih poena, do parametrizacija svih pravila i uslova za njihove skupljanje i trošenje, pa do roka njihovog važenja. Mogu se skupljati po osnovu transakcija ili pak nekih drugih događaja (registracija kupaca, rođendani, itd...). Mogu se koristiti direktno za plaćanje robe/usluga (cashback) ili pak da se konvertuju u vaučere

Nivoi popusta

Definišite koliko god želite različitih nivoa popusta i postavite kvalifikacione uslove u smislu potrošnje za svaki od njih. Npr. ukoliko u prethodnih 365 dana kupac ima do 10.000 dinara potrošnje, njegov nivo će biti "Bronze" i dobiće 5%, ukoliko ima do 50.000 dinara potrošnje, nivo će biti "Silver" i dobiće 10%, potrošnja do 100.000 dinara će mu doneti 15% itd...Popusti se potpuno automatski ažuriraju i primenjuju prilikom evidentiranja transakcija.

Segmenti kupaca

Kreirajte dinamičke segmente koristeći transakcione podatke i/ili atribute iz baze podataka. Npr. kreirajte segment koji će se svakog dana automatski ažurirati i koji će biti sačinjen od kupaca muškog pola, starosti do 40 godina koji su u poslednjih 30 dana potrošili više od 5.000 dinara u vašim objektima. 

Kampanje

Putem ovog modula, u mogućnosti ste da kreirate, na bazi registrovanih transakcija, različite tipove marketinških kampanja poput digitalnih kupona i pečata ("Buy X, Get 1 Free"), vezanih kupovina kao uslov za ostvarivanje benefita u vidu dodatnih poena, "challenge" promo aktivacija (za kupovine definisanih artikala u definisanom iznosu u definisanom periodu, dobija se određeni broj dodatnih poena) i još dosta toga...svaku vašu smislenu ideju smo spremni da implementiramo u vidu novog tipa kampanje.

Vaučeri

Kampanje sa vaučerima, kreirate sami i mogu biti poklon ili popust vaučeri u zavisnosti od benefita koji nose. Mogu se ograničiti da važe samo za prethodno definisani segment ili za sve lojalne kupce, može se definisati period važanje, maksimalan broj vaučera po korisniku, mogu biti unique ili opšti, omogućili smo upload kreativnog rešenja vaučera, tako da operateru prilikom identifikacije kupca, odmah "iskoči" da li konkretan potrošač ima pravo na iskorišćenje određenih vaučera i još mnogo toga

Gift kartice

Zamenite papirne vaučere sa modernim poklon karticama u ekskluzivnom pakovanju, uz mogućnost slobodnog ili unapred predefinisanog unosa željenog iznosa sredstava koja se polažu na karticu. Mogućnost vezivanja grupe kartica za konkretnog poslovnog partnera, digitalizujte spiskove zaposlenih i administrativne zabrane.

Da li razmišljate o uvođenju loyalty programa?

Odaberite vrstu posla:

 • U okviru svoje kompanije imam nekoliko različitih delatnosti. Da li je moguće napraviti jedan „krovni“ loyalty program?
 • Beuaty & SPA salon
 • Dostava hrane
 • Prodaja garderobe
 • Baby butik
 • Prodavnice robe široke potrošnje
 • Prodavnica za kućne ljubimce
 • Frizerski salon
 • Agencija za registraciju vozila
 • Web shop / e-commerce rešenje

Ukoliko ne vidite vašu vrstu posla na listi, kontaktirajte nas i prilagodićemo program vašim potrebama!

Web shop / e-commerce rešenje

Ukoliko imate neki isključivo e-commerce biznis, sve navedene CRM&Loyalty funkcionalnosti My SpotLight aplikacije se u potpunosti mogu iskoristiti.

 

E-mail adresa kao jedinstveni identifikator korisnika i integracija sa vašim web-shopom je sve što je potrebno da lansirate loyalty program sa sledećim funkcionalnostima:

 • Skupljanje poena za svaku kupovinu u odnosu 100 din = 10 poen
 • Online konverzija poena u poklon vaučere
 • Personalizovani jedinstveni vaučeri za prethodno definisane segmente (npr. za odlazeće kupce, tj. one koji nisu ništa kupili u prethodna 3 meseca)
 • ...