Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.
OK

Logo

CP logo

Virtuelna kasa / Transakcije

U slučaju integracije sa vašim postojećim ERP/POS rešenjem, ovaj modul vam je nepotreban, međutim ukoliko nemate sopstveni softver za praćanje poslovanje ili pak nije moguća integracija, putem naše virtuelne kase možete obezbediti punu funkcionalnost kompletne My SpotLight aplikacija sa svim pratećim modulima.

Šifarnik artikala

Kao preduslov pune funkcionalnosti virtuelne kase, potrebno je definisati šifarnik artikala koji će biti u izboru prilikom evidentiranja transakcije. Administriranje šifarnikom je veoma jednostavno i nemamo ograničenja u smislu broja artikala.

Naša virtuelna kasa ima sve mogućnosti kao i regularna POS rešenja, i pomoću nje možete:

Na svakoj evidentiranoj transakciji će biti automatski primenjena loyalty pravila, biće dodeljeni loyalty poeni prema definisanim pravila za skupljanje istih ili će se ažurirati status/nivo popusta ukoliko se konkretnom transakcijom korisnik kvalifikovao za prelazak u viši rang.

U slučaju greške, omogućeno je storniranje računa, gde će se automatski stornirati i loyalty poeni koje je konkretna kupovina donela, kao i promet koji ulazi u proračun nivoa popusta.