Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.
OK

Logo

CP logo

O aplikaciji

My SpotLight je web aplikacija koja predstavlja CRM & Loyalty alat koji se može prilagoditi na sve tipove i veličine biznisa. Za korišćenje My SpotLight aplikacije, nisu potrebni dodatni uređaji, dovoljan je samo internet pristup..

Zašto My SpotLight?

Da biste prodali robu/uslugu kupcu, prvi put je uglavnom dovoljan talenat i/ili sreća, ali ključ uspeha svakog biznisa je da vam se taj kupac vrati i drugi i treći i još mnogo puta i da postane vaš ambasador.

Da li znate da je za pridobijanje novih kupaca, potrebno 5x više sredstava nego za zadržavanje postojećih i da u isto vreme, po Paretovom pravilu (80/20), 80% vaših rezultata generiše 20% kupaca?

My SpotLight je alat koji služi prevashodno za zadržavanje postojećih kupaca i povećanje njihovih kupovina! U isto vreme, veoma atraktivne kampanje koje se mogu sprovoditi putem My SpotLight aplikacije, itekako mogu uticati i na privlačenje novih kupaca

Osnovne karakteristike My SpotLight aplikacije su:


My SpotLight aplikacija sadrži više modula:


Način korišćenja My SpotLight aplikacije je po principu Saas – „Software as a Service“ gde je aplikacija u potpunosti hostovana na našim serverima, pristup je isključivo preko interneta, dok klijenti imaju obavezu plaćanja mesečnog fee-ja u skladu sa odabranim paketom.

Mesečni paketi se razlikuju isključivo po broju lokacija, a svi moduli su uključeni u sve pakete.


100% VLASNIŠTVA NAD PODACIMA

Svi podaci koje unesete i koji se generišu korišćenjem aplikacije (transakcioni podaci) su Vaši i isključivo Vaši!


SIGURNOST PODATAKA

Podaci se nalaze na serverima u cloudu, zaštićeni višestrukim sigurnosnim merama pristupa, dok se backup podataka vrši kontinuirano, na dnevnom nivou.


GDPR

Konsalting, izrada opštih pravila korišćenja programa, Izjave o saglasnosti za obradu podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka…